Trott, smutsig, acklig och hungrig

Hej igen! Nu ar vi uppe i norra ghana i Tamale! Vi har varit har pa safari, skitkul! Vagen hit har vart mindre kul, buss i sammanlagt 31 timmar per vag (vilket blir 62 timmar toltalt)... Men det gick anda bra, sov for det mesta sa det var helt ok. Nu sitter vi och vantar pa bussen hem till Accra, vi fick aka fran Mole vid 4 imorse, kom in till Tamale vid 8-9 och nu maste vi vanta har tills 5 da en bussresa pa ca 14-15 timmar tar oss ner till Accra, och dar byter vi igen och aker ca 2 timmar hem till Senya Beraku. Men nog om bussresandet. Safarit var jattekul, vi var pa bade jeepsafari och pa walk-safari. Sag en massa spannande djur, kanndes typ som att jag var tarzan, hahaha. Ackligaste djuret var nog babianerna, fyfan! Och vi som bodde pa safarit, vi skulle helst ga med en pinne/kapp for att kunna sla ivag babianerna nar dom anfoll en for att ta ens pase eller liknande.. haha! och dom sa att dom ibland springer till resturangen och tar manniskornas mat. Men dom attackerar bara kvinnor och tar bara deras saker, for dom ar radda for man. Sa jag var lite latt radd inatt nar jag gav mig ut mot bussen med en hel javla kasse med kakor, hej latt offer, haha! Men det gick bra, aporna sov nog da.

Jag hade hoppats pa att kunna lagga upp en massa bilder idag, men nee, datan vill inte riktigt samarbeta, sa jag far gora det nar jag har kommit hem eller om vi hinner ta oss till ett internetcafe nagon mer gang innan vi lamnar Ghana. Det borjar narma sig nu! Om 2 veckor ar jag hemma, och da javlar har jag saker att gora! Kanns skont! Dom sista dagarna har i Ghana ska vi aka pa semester till Green turtle lodge och bara ta det lugnt och ha det sa javla gott! Vi ska bo i en bungalow (?) pa stranden och bara chilllllla! Sa javla underbart!

Nu i denna helgen, efter bussturerna, har jag vart/ar sa jaaaaavla smutsig, har fan aldrig vart med om natt liknande! I lordags nar jag fick duscha var vattnet fortfarande brunt nar jag var klar, haha. Och ansiktet var helt brunt, nar jag drog med mina svettiga hander i ansiktet blev det morkbruna rander, haha! Saatteeeh, en riktig dusch om 2 veckor? Ja tack! Och fa ga pa toa!

Just nu ar jag sa javla hungrig och trott, men imorgon nar vi har kommit hem igen far vi ata Agnes mat, ska bli sa javla gott! Saknar svensk mat sa fruktansvart mycket! Har skrivit ner 2 sidor pa matratter jag ska ata nar jag kommer hem, haha! Maten som vi ater har ar inte lik nanting som vi ater hemma, sa man saknar den svenska maten sjuuukt mycket! Men nu blir det lite kakor till frukost och vanta in bussen som tar oss hem! Nasta gang jag skriver ar jag kanske i Sverige, men da lagger jag mest bara upp bilder :)

Om ni vil lasa lite andra bloggar sa har ni Minna, som jag bor och jobbar med, pa http://minnaghana.blogg.se/
Jossans http://www.resansomblevav.blogspot.com/
Majas http://minemale.blogg.se/volontaren/
Och Fannys, som ar och reser runt i Asien, www.riceandnudels.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så du är en liten skitgris då? :) Blir kul att få höra mer om era resor när du kommer hem. Förstod dock inte det där med 20 olika maträtter? Menar du inte tacos * 20 ggr??? :) Kram kram

2011-11-14 @ 15:33:25
Postat av: Paradisetseva

Kul att läsa om allt du har sett och varit med om.

Läntar att få träffa dig snart igen. Kram Eva

2011-11-17 @ 15:04:01
URL: http://annasghana.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag saknar er och jag saknar barnen! Pussa Grace för mig och ta hand om henne lite extra för min skull! Jag saknar henne så det gör ont varje sekund!!

2011-11-21 @ 16:49:10
Postat av: Anna

Haha Hanna, du ska se mig harbnere, eller annu mer, kanna lukten av mig! Den ar go den! Ja, nite for att jag tror det ar sa mycket om man jamfor med allt du har gjort, men beratta ska jag allt gora anda! Haha, Tacos star faktiskt bara med en gang, men den star saklart hogst upp av alla!



Ja, sa fort jag har kommit hem sa kommer jag ner till jobbet och halsar pa er Eva :)



Ja, vi och barnen saknar dig med! Nu har vi lamnat barnhemmet, men Grace fick manga manga pussar :)

2011-11-24 @ 17:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0